Snel € 1000 lenen

Soms kom je in een situatie terecht waarbij je een relatief klein geldbedrag snel nodig hebt. Meestal gaat het om een bedrag van nog minder dan duizend euro. Het kan gaan om een wasmachine die kapot gaat of een bedrag dat je tekort komt voor de huur bijvoorbeeld. Op zo’n momenten is het fijn om terug te kunnen vallen op de mogelijkheid van een klein bedrag lenen.

Veel mini leningen zijn beschikbaar in de orde van grootte van € 500 tot € 750. Wil je ergens rond de duizend euro lenen dan kom je met zo’n mini lening dus net tekort. Wat je natuurlijk zou kunnen doen is twee mini leningen nemen. Of je zorgt dat je kunt terugvallen op een roodstand mogelijkheid.

Als je een creditcard hebt of een roodstand mogelijkheid van enkele honderden euro’s dan kun je de meeste kleine bedragen wel overbruggen. Door het bedrag te verdelen in verschillende bronnen hoef je niet de volledige € 1000 van 1 geldverstrekker te lenen. Het is dus wel zo makkelijk om een reserve mogelijkheid te hebben om op terug te kunnen vallen in mindere tijden. Als alles nu financieel in orde is, is het de moeite waard om toch al dingen te regelen voor mindere periodes.

Beter dat je nu te voorzichtig bent dan dat je dadelijk op de blaren ervoor moet zitten. Een reserve van € 1000 euro kan nooit kwaad, want als je het nodig hebt heb je het echt nodig!