Lenen ondanks BKR codering

Mogelijkheden lenen ondanks BKR codering

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor geld lenen ondanks BKR codering, dat je niet lang daar naar hoeft te zoeken. Je hebt mini leningen waar je geld kunt gaan lenen dat je maar een paar weken nodig hebt. Met deze minikredieten is het zelfs mogelijk om daar geld te gaan lenen en er geen toetsing bij het BKR zal gaan gebeuren. Indien je dat te duur vind of je de op te nemen bedragen niet hoog genoeg vind, kun je naar andere mogelijkheden om te gaan lenen gaan kijken. Je kunt ook wel eens via je werkgever geld lenen zonder BKR vermelding.

Werk en lenen ondanks BKR codering

Zolang de werkgever je de ruimte geeft kun je naar believen de rente en de aflossingen op je salaris laten inhouden. Uiteraard is niet iedere werkgever blij met deze mogelijkheid om voor kredietinstelling te spelen. Voor jou kan het interessant zijn omdat je werkgever soms geen rente tot minimale rente bij de werknemer in rekening gaat brengen. Zodra je gaat overstappen naar een andere werkgever is het wel noodzakelijk je lening in te lossen of bij een bank onder te brengen.

Bij het laatste dien je er rekening mee te houden dat je dan een volledige kredietaanvraag moet gaan indienen en de acceptatie dan geheel ter oordeel van de uitgekozen kredietinstelling is. Ook door een nabestelling te plaatsen, bij een verzendhuis waar eerder een krediet aan jou is verstrekt en is geregistreerd, kun je opnieuw geld lenen zonder BKR vermelding. Omdat bij het verzendhuis, misschien wel jaren terug, is aangegeven tot welk bedrag je bestellingen op basis van krediet mag doen, zijn nieuwe bestellingen van buitenaf niet zichtbaar als een BKR opname.

Het volledig afgesproken maximaal bedrag waarvoor je inkopen mag doen staat wel bij het BKR als zodanig zichtbaar. Hetzelfde als bij het bekende verzendhuis krediet is het nu ook mogelijk dat je van winkels of van bepaalde merken een pasje kunt aanvragen met een bestedingslimiet dat soms zo laag word gehouden dat je onbewust gebruik maakt van geld lenen zonder BKR registratie.

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om gebruik te maken van aanbiedingen waarin geldlenen ondanks BKR codering mogelijk is. Het lenen ondanks BKR codering is soms vliegend snel te regelen. Let wel op de voorwaarden en zorg dat deze correct worden nagekomen.

Kosten bij lenen ondanks BKR codering

Voor een lening zonder een BKR toetsing zijn verschillende kosten te betalen. Bij geld lenen zonder BKR toetsing noemt men dit de behandelingskosten die te maken hebben met de verwerking van een aanvraag om te lenen. Ook kunnen kosten in rekening gebracht worden om het geleende geld ter beschikking te stellen. De hoogte van de in rekening te brengen kosten, zowel voor het behandelen als het ter beschikking stellen van het geleende geld, zijn allen afhankelijk van het bedrag van de lening en de looptijd van de lening.

De aan het afsluiten van de lening te betalen kosten zullen betaald dienen te zijn uiterlijk op de datum dat de lening terugbetaald dient te zijn. Er dient hiermee rekening gehouden te worden, zodat er geen tekort blijft overschieten op de aflossingsdatum. Naast de genoemde kosten die voor het behandelen en uitbetalen van de lening zijn te betalen komen ook de kosten die verschuldigd zijn voor het verzenden van teksten via SMS berichten voor rekening van de aanvrager.

Kosten voor het telefonisch overboeken die aan de bank moeten worden betaald om het geleende geld snel ter beschikking te krijgen zijn ook voor rekening van de aanvrager. Zo dient goed rekening te worden gehouden met alle kosten die gemoeid zijn, als wordt besloten om geld te gaan lenen zonder dat daar een BKR toetsing voor zal gaan plaatsvinden, om het uiteindelijk over te houden bedrag te berekenen. Lenen ondanks BKR codering is wel degelijk mogelijk als je duidelijk en eerlijk informatie verstrekt aan de financiële instanties.